JUNY 2021: Esterilitzacions:

Què és esterilitzar un animal? És extreure-li quirúrgicament els testicles en el cas dels mascles (castració), i l’úter i els ovaris en el cas de les femelles.

 

A quina edat es pot fer? 

     En els gats mascles es pot realitzar a partir dels 5-6 mesos, que és quan comencen amb la pubertat i el marcatge amb orina.

     En les gates es realitza abans del primer zel, que apareix al voltant dels 5-6 mesos.

     En els gossos mascles es pot fer a partir dels 6-9 mesos d’edat.

     En les gosses realitza abans del primer zel, que apareix al voltant dels 5-6 mesos d’edat.

 

¿Per què abans del primer zel? Perquè en operar en aquest moment es redueix la possibilitat que pateixin cancer de mama en l’edat adulta a pràcticament el 0%.

 

Quines cures necessita el teu gos o gat un cop esterilitzat?

   *El dia en què s’ha realitzat la intervenció l’animal estarà més tranquil del normal. És important deixar-lo descansar.

  *A partir de l’endemà, el teu gos o gat necessitarà medicació (el teu veterinari t’indicarà les pautes) i cures de la ferida.

  *És important que no es llepin la zona quirúrgica per a evitar que s’obrin o infectin els punts. Per a evitar-ho usarem un collar isabelí per a què la ferida estigui a l’aire lliure, però mantenint els punts lluny de l’abast de l’animal. 

  *Els passejos els primers dies del postoperatori seran més curts del normal, per a evitar que s’obrin els punts interns.

  *Als 7-10 dies es realitzarà una revisió amb el teu veterinari per a assegurar que tot està bé.

 

-S’engreixen després de ser operats? 

Un cop recuperats, tornarem a la nostra rutina normal de passejos i joc amb el nostre millor amic, únicament canviant la seva dieta a un menjar per a esterilitzat, que és menys calòric. D’aquesta manera adequarem les seves necessitats energètiques al seu nou estat físic, i no tenen per què engreixar.

 

  •FEBRER I MARÇ 2021: Detecció i prevenció de la leishmaniosi.

T’expliquem més informació sobre la malaltia al nostre blog: 

https://cvalmogaversparc.com/la-terrible-leishmaniosi
•NOVEMBRE I DESEMBRE 2020: Campanya en salut oral.

Més info al nostre blog! https://cvalmogaversparc.com/es_ES/salud-dental-de-tu-mascota

 

  •OCTUBRE 2020: Campanya d’esterilitzacions del mes d’octubre!  20% de descompte en castracions i esterilitzacions de gos o gat.

 

SETEMBRE 2020: Sabies que és molt important mirar la presió del teu animal quan té més de 7 anys per a detectar precoçment problemes de tiroides, ronyó…? Aquest mes, si ens portes a revisió al teu millor amic de +7 anys, ET REGALEM mirar-li la presió!  Truca’ns al 93.485.30.10 o envia’ns un whatsapp al 662.207.308 per a demanar cita prèvia.