medicina GENERAL

A la Clínica Veterinària Almogàvers Parc tractem amb tota mena de malalties que pugui tenir el vostre animal, només ens cal fer una exploració exhaustiva per a poder tenir informació sobre què li passa i poder-vos explicar com solucionar-ho.

 

Medicina Preventiva

És molt important garantir la salut dels nostres animals abans que es posin malalts. Però com podem prevenir certes malalties?

A la Clínica Veterinària Almogàvers Parc us aconsellem sobre les millors pautes alimentàries, vacunals i de maneig per intentar prevenir malalties. Perquè si ho podem prevenir, ja no caldrà curar!

Cirurgia general

Algunes malalties no poden ser resoltes mèdicament i cal que realitzem una cirurgia per a solucionar-ho. Per a fer-ho d’una forma més eficaç, comptem amb un quiròfan completament equipat i els millors especialistes per a tenir millors garanties de resolució quirúrgica.

 

HIGIENES DENTALS

La salut de la nostra mascota comença per una bona higiene dental. Així doncs, us oferim un servei d’higienes dentals professional, segur i acurat. Tanmateix, també us podem assessorar sobre com prevenir el dipòsit de tosca i el mal alè dels vostres animals. Informa’t!                                                     

Laboratori PROPI

Hi ha casos en els què tenir un resultat immediat és imprescindible. És per això que a la Clínica Veterinària Almogàvers Parc disposem d’un laboratori completament equipat on podem fer tota mena d’analítiques de sang, orina, femtes… amb resultats instantanis, per a tenir un diagnòstic del vostre animal lo abans possible.

 

Diagnòstic per imatge (radiologia i ecografia)

A la vostra Clínica tenim un servei de radiologia digital indirecte per a detectar qualsevol problema d’una forma més ràpida, i eficaç, i amb una millor qualitat d’imatge.

També comptem amb el millor servei d’ecografia per a que no se’ns escapi cap afecció.

 

Microxips, passaports i certificats oficials

El microxip és un petit implant obligatori en tots els gossos, gats i fures de més de 3 mesos, que associem informàticament a les dades d’animal i propietari per a què sigui més fàcil la seva recuperació en cas de pèrdua.

A la Clínica Veterinària Almogàvers Parc realitzem la seva implantació i activació, i fem els tràmits necessaris per a què puguin viatjar arreu del món, facilitant-vos  la documentació necessària.

Dermatologia

La pell és l’òrgan més gran que tenim. Els gossos, gats i conills poden tenir malalties de la pell com al.lèrgies, infeccions per bactèries, paràsits o fongs, malalties inmunomediades… que es poden manifestar com otitis, envermelliment, clapes…

Pregunta’ns i t’ajudarem a fer que el teu animal tingui una pell sana i un pèl bonic.

Cardiologia

Les malalties cardíaques cada cop són més freqüents en gossos d’edat avançada, però també en animals joves. Una exploració periòdica ens permetrà detectar sons anòmals que poden ser tractats precoçment per a evitar problemes més endavant com cardiomegàlia, problemes valvulars o edema de pulmó.

Oftalmologia

Qui no voldria preservar aquesta  mirada tendra del teu animal? Els ulls poden tenir vàries afeccions:  des d’úlceres, inflamacions de la còrnea o la conjuntiva, cataractes, glaucoma, problemes de retina…

A la Clínica Veterinària Almogàvers Parc us orientarem sobre la millor forma de procedir per a garantir la salut dels ulls de la teva mascota.

Traumatologia

A la Clínica Veterinària Almogàvers Parc comptem amb els millors especialistes que ens orienten i ajuden a resoldre qualsevol problema traumatològic, tant mèdic com quirúrgic.

 

 

Hospital de dia

A la Clínica Veterinària Almogàvers Parc realitzem ingressos en horari diürn en cas de necessitat.

Comptem amb unes gàbies completa-ment equipades, bombes d’infusió i els millors tractaments per a garantir la ràpida recuperació dels vostres animals.

Animals exòtics

Sí! Aquí també atenem els animals en els que ningú pensa: conills, fures, hàmsters… i realitzem les primeres atencions per a garantir la seva salut.

 

 

MEDICINA FELINA

Us pensàveu que ens oblidàveu dels vostres gatets, eh?? A la Clínica Veterinària Almogàvers Parc tenim molt en compte que els gats necessiten una atenció especial, en un entorn més tranquil, i per això disposem d’una sala d’espera apart i d’una consulta exclusivament per a ells, per a fer del seu pas pel veterinari una experiència tranquil.la i agradable. A més, comptem amb l’acreditació de CLÍNICA AMABLE AMB ELS GATS NIVELL PLATA per la International Society of Feline Medicine, a on demanen alts estàndards per a una excel.lent manipulació dels gats, sempre lliure d’estrès. Més info al nostre blog i a www.catfriendlyclinic.org