EL NOSTRE EQUIP

Isabel Seseras -Veterinària i Gerent-     

Llicenciada a la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 2009.

Des del 2001 que treballa a clíniques i hospitals veterinaris de Barcelona i rodalies, primer com a assistent, i després com a veterinària titolada.

Ha assistit a nombrosos cursos i congressos a nivell nacional i internacional amb l’afany d’estar en constant actualització. D’aquesta manera, arriba a la Clínica Veterinària Almogàvers Parc amb la millor formació i experiència per a ajudar als vostres peluts.


Actualment membre del Grup d’Especialitat en Medicina Felina (GEMFE), de l’Associació de Veterinaris en Petits Animals d’Espanya (AVEPA), i de l’International Society of Feline Medicine (ISFM).

Irene Matas -Auxiliar Tècnic Veterinari-

Titolada com Auxiliar Tècnic Veterinari (ATV) a l’Escola d’Oficis de Catalunya, té formació en Perruqueria Canina per l’Hospital Veterinari de Montjuïc.

Ha treballat a varies clíniques veterinàries a Barcelona i rodalies.

S’incorpora a la Clínica Veterinària Almogàvers Parc per a col·laborar en el benestar animal, resoldre els dubtes que us sorgeixin i atendre les vostres necessitats amb la millor atenció.

ESPECIALISTES EXTERNS COL·LABORADORS:

Servei d’ecografia veterinària mòbil amb més de 10 anys d’experiència. Ens ofereix un servei d’imatge de qualitat, amb els millors professionals, i el millor equipament.

 

 

 

Servei d’endoscopia, cirurgia de mínima invasió, i cirurgia general especialitzada. Ens permet oferir les tècniques quirúrgiques més avançades als nostres clients, gràcies a un equip plenament experimentat.

 

 

CARLOS VICH CORDÓN – Dermovet
Servei exclusiu de dermatologia veterinària amb més de 20 anys d’experiència. 

 

 

 

JAVIER LAGIOIOSA- Oftalmovilvet
Servei exclusiu d’oftalmologia i cirurgia oftàlmica veterinària

 

 

 

VÍCTOR TRILLA – Instrumevet

Servei exclusiu de traumatologia i cirurgia ortopèdica veterinària amb més de 20 anys d’experiència.

 

També som centre col·laborador en la formació d’Auxiliars Tècnics Veterinaris amb l’Escola d’Oficis de Catalunya, permetent que els alumnes que han finalitzat els seus estudis facin pràctiques al nostre centre, aprenent el dia a dia d’una clínica veterinària per a la seva posterior incorporació al món laboral.

 

Royal Canin