EL NOSTRE EQUIP

Isabel Seseras -Veterinària i Gerent-     

Llicenciada a la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 2009.

Des del 2001 que treballa a clíniques i hospitals veterinaris de Barcelona i rodalies, primer com a assistent, i després com a veterinària titolada.

Ha assistit a nombrosos cursos i congressos a nivell nacional i internacional amb l’afany d’estar en constant actualització. D’aquesta manera, arriba a la Clínica Veterinària Almogàvers Parc amb la millor formació i experiència per a ajudar als vostres peluts.
Actualment membre del Grup d’Especialitat en Medicina Felina (GEMFE) de l’Associació de Veterinaris en Petits Animals (AVEPA).

 

Irene Matas -Auxiliar Tècnic Veterinari-

Titolada com Auxiliar Tècnic Veterinari (ATV) a l’Escola d’Oficis de Catalunya, té formació en Perruqueria Canina per l’Hospital Veterinari de Montjuïc.

Ha treballat a varies clíniques veterinàries a Barcelona i rodalies.

S’incorpora a la Clínica Veterinària Almogàvers Parc per a col·laborar en el benestar animal, resoldre els dubtes que us sorgeixin i atendre les vostres necessitats amb la millor atenció.

 

ESPECIALISTES EXTERNS COL·LABORADORS:

 

Servei d’ecografia veterinària mòbil amb més de 10 anys d’experiència. Ens ofereix un servei d’imatge de qualitat, amb els millors professionals, i el millor equipament.

 

 

 

Servei d’endoscopia, cirurgia de mínima invasió, i cirurgia general especialitzada. Ens permet oferir les tècniques quirúrgiques més avançades als nostres clients, gràcies a un equip plenament experimentat.

 

 

 

Servei de traumatologia veterinària i cirurgia ortopèdica. Traumatòleg amb més de 20 anys d’experiència. Fa servir les tècniques més avançades en cirurgia ortopèdica per al benefici del teu animal.

 

 

 

CARLOS VICH CORDÓN – Dermovet
Servei exclusiu de dermatologia veterinària amb més de 20 anys d’experiència. 

 

 

 

 

Royal Canin