SOM CAT FRIENDLY!

 

 

 

 

 

 

LA CLÍNICA VETERINÀRIA ALMOGÀVERS PARC HA REBUT L’ESTATUS RECONEGUT A NIVELL

 INTERNACIONAL DE CLÍNICA AMABLE AMB ELS GATS 

 
La clínica veterinaria local ALMOGÀVERS PARC ha conseguit l’acreditació de clínica amable amb els gats. El programa de clíniques amables amb els gats ha estat desenvolupada per la International Society of Feline Medicine, la divisió veterinària de la major organització benèfica en
defensa dels gats, International Cat Care. L’acreditació es realitza en associació amb Ceva, Royal Canin, Boehringer Ingelheim, Idexx, Elanco i Zoetis. El seu objectiu és promoure el benestar i uns elevats estàndards de cura per a tots els gats que visiten o són hospitalitzats en una clínica veterinària.
 
D’acord amb el programa, les clíniques han de demostrar una rigorosa adhesió a un conjunt de criteris que inclouen les seves instal.lacions i activitsts, i les actituds del personal amb la finalitat de reduir l’estrès dels gats, tant com pacients externs com interns. Aquests criteris inclouen comptar amb sales d’espera separades per a gossos i gats, gàbies d’hospitalització amables amb els gats i equips veterinaris específics per al tractament dels gats. I el més important, s’anima al personal a acostar-se i tractar els gats de forma sensible i respectuosa.  S’espera que les clíniques mantinguin estàndards elevats en cures veterinàries, incloent l’actualització dels seus coneixements  en medicina felina a mesura que es disposi de nova informació. 
 
Isabel Seseras, el defensor dels gats de la clínica, va rebre amb orgull l’acreditació de clínica amable amb els gats NIVELL PLATA: “Volem garantitzar que les visites a la nostra clínica siguin una experiència el menys estressant possible, tant pels gats com pels seus amos. Els gats poden mostrar-se molt ansiosos quan surten del seu entorn habitual, pel que alguns propietaris de gats són reacis a anar al veterinari quan la seva mascota ho necessita. En obtenir l’acreditació de clínica amable amb els gats, ens comprometem a oferir uns elevats estàndards de cura als gats, amb comprensió i experiència”.
 
La International Society of Feline Medicine va llançar la iniciativa de clíniques amables amb els gats per a promoure que les clíniques veterinàries de tot el món féssin canvis per a millorar el benestar dels gats als què cuiden. El programa assessora a les clíniques sobre com fer que el seu entorn sigui el més agradable possible per als gats, a més d’oferir recolzament de formació per al personal sobre tècniques de manipulació i cures específiques dels gats.
 
Els propietaris de gats poden obtenir més informació sobre la International Cat Care i la iniciativa de clíniques amables amb els gats a: www.catfriendlyclinic.org. Pots visitar el lloc web de la Clínica Almogàvers a: www.cvalmogaversparc.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
International Cat Care
International Cat Care és una organització benèfica (n.º 1117342) i una empresa limitada per garantia registrada en Inglaterra (n.º 06002684)
International Cat Care, Place Farm, Tisbury, Wiltshire, Regne Unit, SP3 6LW
Tel. +44 1747 871872 – info@icatcare.org –
www.icatcare.org
Clínica amable amb els gats 
Clínica amable amb els gats és un programa promogut per la International Society of Feline Medicine (la divisió veterinària de International Cat Care) per a fomentar que les clíniques veterinàries adoptin enfocaments més “amables amb els gats” per a reduir l’estrès i les dificultats associades amb les visites al veterinari dels gats.