PERSONAL

Isabel Seseras -Veterinària i Gerent-     

Llicenciada a la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el 2009.

Des del 2001 que va començar a treballar a clíniques i hospitals veterinaris de Barcelona  i rodalies, primer com a assistent, i després com a veterinària.

Ha assistit a nombrosos cursos i congressos a nivell nacional i internacional amb l’afany d’estar en constant actualització. D’aquesta manera, arriba a la Clínica Veterinària Almogàvers Parc amb la millor formació i experiència per a ajudar als vostres peluts.

 

Irene Matas -ATV-

Titolada com Auxiliar Tècnic Veterinari (ATV) a l’Escola d’Oficis de Catalunya, i amb formació en Perruqueria Canina per l’Hospital Veterinari de Montjuïc.

Ha treballat a varies clíniques veterinàries a Barcelona i rodalies.

S’incorpora a la Clínica Veterinària Almogàvers Parc per a col·laborar en el benestar animal, resoldre els dubtes que us sorgeixin i atendre les vostres necessitats amb la millor atenció.

 

SERVEIS EXTERNS COL·LABORADORS:

 

Servei d’ecografia veterinària mòbil amb més de 10 anys d’experiència, que ens ofereix un servei d’imatge de qualitat, amb els millors professionals, i el millor equipament.

 

 

Servei d’endoscopia, cirurgia de mínima invasió i cirurgia general especialitzada, que ens permet oferir les tècniques quirúrgiques més avançades als nostres clients, gràcies a un equip plenament experimentat.

 

 

Servei de traumatologia veterinària i cirurgia traumatològica

 

 

 

 

Royal Canin